Generations and Gender Survey | Suomi/Finland

Jatka kyselyyn (suomeksi) Fortsätt till undersökningen (på svenska)

PÅ SVENSKA

Kerro meille tarinasi

Sinut on kutsuttu mukaan Generations and Gender Survey (GGS) -kyselytutkimukseen, jossa kerätään tietoa hyvinvoinnista, ihmissuhteista, työelämästä ja asenteista sekä tulevaisuuteen liittyvistä toiveista ja epävarmuuksista. Kyselyvastaukset tullaan Suomessa liittämään myös joihinkin Tilastokeskuksen rekistereihin.

Sinä olet yksi kyselyyn satunnaisesti valituista suomalaisista ja toivomme, että haluaisit vastata kyselyyn ja kertoa meille elämästäsi ja yhteiskunnallisista näkemyksistäsi.

Osallistumisesi on täysin vapaaehtoista. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 45 minuuttia. Voit milloin tahansa jättää kyselyn kesken ja palata siihen halutessasi myöhemmin. Syöttämällä uudelleen henkilökohtaisen tunnuksesi pääset jatkamaan siitä, mihin jäit.

Kiitokseksi vaivannäöstäsi arvomme kyselyn loppuun asti täyttäneiden kesken viisi 100 euron arvoista GoGift-lahjakorttia. Voit halutessasi osallistua arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi kyselyn lopussa. Yhteystietojasi ei yhdistetä kyselyvastauksiisi.

Jos haluat tietää tutkimuksesta enemmän, jatka lukemista.

Jatka kyselyyn (suomeksi)

 

PÅ SVENSKA

Kyselyn toteuttaja

Suomessa kyselyn toimeksiantaja ja vastuutaho on Väestöliitto ry. ja sen Väestöntutkimuslaitos. Kyselyn toteutuksesta huolehtii Taloustutkimus Oy. Toteutamme tämän kyselyn yhdessä muiden vastaavien kyselyiden kanssa monissa Euroopan ja maailman maissa osana laajaa kansainvälistä tieteellistä hanketta, Generations and Gender Programmea (GGP). GGP:tä johdetaan Haagissa, Hollannissa, väestötieteellisessä instituutissa (Netherlands Interdisciplinary Demographic Institute; NIDI).

Pidämme huolta tietosuojastasi

Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti kansallisen ja eurooppalaisen tietotuojalainsäädännön (GDPR) mukaisesti. Kyselyvastauksia käytetään ainoastaan tieteellisiin tarkoituksiin, ja niitä käsitellään aina tilastollisina suureina, kuten keskiarvoina tai jakaumina. Yksittäisiä vastaajia ei pysty tunnistamaan aineistoa koskevista julkaisuista.

Suomalaisten GGS-vastausaineistoa tullaan rikastamaan yhdistämällä se joihinkin Tilastokeskuksen rekistereihin, jotta saamme vielä monipuolisemman kuvan suomalaisten elämästä. Tätä yhdistettyä aineistoa säilytetään Tilastokeskuksen omilla tietoturvallisilla palvelimilla Suomessa. Löydät lisää tietoa tutkimuksesta ja sitä koskevista tietosuoja-asioista Väestöliiton sivuilta sekä sinulle lähettämästämme kutsukirjeestä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!  

Jatka kyselyyn (suomeksi)

Start your research with GGP Data today

Subscribe to our Mailing List!

Fill the form below with your contact information to receive our monthly GGP at a glance newsletter.