Ați fost selectat(ă) să participați la primul sondaj demografic “Generații și Gen”. Participarea Dvs. este importantă pentru a înțelege transformările demografice și cum se schimbă viața oamenilor din Moldova. Participanții la studiu au fost selectați aleatoriu de către Biroul Național de Statistică pentru a asigura reprezentativitatea studiului. Dvs. sunteți unul dintre participanții selectați, iar participarea Dvs. este necesară pentru a asigura că toate categoriile sociale, femei și bărbați, tineri și vârstnici etc. sunt incluse în cercetare. Fiecare generație are povestea ei de spus, iar nevoie și dorințele acestora merită și trebuie să fie auzite!

Iată de ce, te îndemnăm să participi la primul sondaj național “Generații și Gen” și să împărtășești Povestea vieții familiei tale, să-ți exprimi opinia referitoare la problemele sociale de importanță majoră pentru societatea moldovenească. Durata chestionarului este de aproximativ 52 min, dar la necesitate, Dvs. puteți face o pauză și reveni la o oră convenabilă. Raspunsurile Dvs. vor fi salvate în sistem, iar cind veți re-introduce numărul de identificare Dvs. veți continua cu întrebarea la care ați rămas. Pentru a cunoaște mai multe detalii despre studiu, continuați să citiți informația plasată pe această pagină.

Completează chestionarul

Cine realizează acest studiu?

Studiul “Generații și Gen” este realizat de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) în parteneriat cu Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA), Biroul Național de Statistică (BNS) și Institutul Interdisciplinar de Demografie din Olanda (NIDI). Studiul este susținut financiar inclusiv și de către India-UN Development Partnership Fund.

Datele studiului urmează a fi utilizate de către MSMPS la elaborarea a cel puțin 10 analize de politici demografice bazate pe dovezi și drepturile omului, în baza cărora se vor elabora documente de politici demografice.

Ce se întâmplă cu datele?

Pentru a participa la studiu, avem nevoie de datele Dvs. de contact (Nume si numarul de telefon). Astfel, vom putea lua legatura cu Dvs. in alte etape ale studiului. Vă garantăm că toate datele oferite de Dvs. vor fi tratate ca fiind confidențiale și anonime în conformitate cu legislația Europeană de protecție a datelor. Dacă aveți întrebări referitoare la procesul de stocare și prelucrare a datelor, puteți contacta compania sociologică Magenta Consulting, linia fierbinte (+373) 79 41 26 03 (apel cu taxă normală) sau email: ggp@nidi.nl

Pentru mai multe informații despre studiu accesează: https://www.ggp-i.org/moldova

Start your research with GGP Data today

Subscribe to our Mailing List!

Fill the form below with your contact information to receive our monthly GGP at a glance newsletter.