GGP Hrvatska

           

Podijelite s nama Vašu priču

Pozvani ste na sudjelovanje u jednom od najvažnijih svjetskih demografskih istraživanja pod nazivom Generations & Gender Survey. Vaš nam je doprinos od velike važnosti i njime puno pomažete znanstvenicima i nositeljima politike u boljem razumijevanju promjena u životima ljudi koje se, među ostalim, tiču imanja djece, usklađivanja poslovnog i obiteljskog života, tranzicije u odraslu dob i međugeneracijskih odnosa. Metodom slučajnog odabira iz Zbirke podataka o prebivalištu i boravištu izabrani ste u uzorak od nekoliko tisuća osoba iz svih krajeva Hrvatske. Vaše je sudjelovanje iznimno bitno, jer Vi predstavljate više od tisuću drugih stanovnika Hrvatske sličnih Vama. Na taj način dobit ćemo reprezentativnu sliku populacije Hrvatske i kvalitetnije istraživačke podatke. Stoga Vas najljubaznije molimo da sudjelujete u ovom istraživanju. Podijelite s nama Vašu osobnu i obiteljsku priču i izrazite Vaše mišljenje o društvenim izazovima od velike važnosti za naše društvo. Anketa traje oko 45 minuta i možete ju u bilo kojem trenutku prekinuti i ponovno nastaviti kada budete imali vremena. Vaši će se rezultati spremiti i kada ponovno unesete šifru koju ste dobili u najavnom pismu, vratit će Vas tamo gdje ste stali.

Pokrenite anketu

Tko provodi ovo istraživanje?

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (EFZG) jest institucija zadužena za provođenje Generations & Gender Survey istraživanja u Hrvatskoj. Istraživački tim u Hrvatskoj čine znanstvenici s Katedre za demografiju i Centra za longitudinalne populacijske studije u sklopu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Ovo istraživanje provodimo u skladu s nekoliko ekvivalentnih anketa u drugim zemljama, kao dio međunarodnog znanstvenog programa: Generations & Gender Programme (GGP) (www.ggp-i.org). Koordinira ga Nizozemski interdisciplinarni demografski institut (NIDI) (www.nidi.nl) u Den Haagu (Nizozemska). Prikupljanje podataka provodi agencija za istraživanje Ipsos d.o.o.

Što se događa s mojim podacima?

Garantiramo da će se Vaši podaci čuvati i pohraniti u potpuno anonimiziranom obliku u strogoj diskreciji, a sve u skladu s domaćom i europskom pravnom regulativom o čuvanju i zaštiti osobnih podataka. Informacijama koje nam date koristit ćemo se isključivo u znanstvene svrhe i one će javnosti biti vidljive samo kao distribucije, prosjeci ili korelacije. Neće biti moguće da Vas neke treće osobe identificiraju i povežu informacije koje ste nam dali s Vama. Ukoliko imate dodatna pitanja o čuvanju podataka i njihovoj obradi možete nazvati na broj telefona 0800 333 343 ili pisati na e-mail ggp.pomoc@ipsosadria.com

Subscribe to our Mailing List!

Fill the form below with your contact information to receive our bi-monthly GGP at a glance newsletter.